1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da Şoförler seçime gidiyor
Pazar’da Şoförler seçime gidiyor

Pazar’da Şoförler seçime gidiyor

Pazar Minibüsçüler Kooperatifi'nin 26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak kongresinde mevcut Başkan Osman Yüksel aday olmayacağını açıkladı.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar 24 Numaralı Minibüsçüler Kooperatifi 26 Mayıs’ta Olağan Kongre yapacak. 3 yıldır başkanlık görevini sürdüren Pazar 24 Numaralı Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Osman Yüksel, bu dönemde aday olmayacağını açıkladı. Başkan Yüksel geçen süre içerisinde şoför esnafının verdiği desteğe teşekkür ederek, “26 Mayısta yapılacak olan genel Kurul için Yönetici arkadaşlarla bir araya geldik. Kendilerine tekrar aday olmayacağımı söyledim. Onlar da makul görerek kabul ettiler. 3 yıl boyunca beraber çalıştığımız yönetim kuruluna ve şoför üyelerimize bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Valimize, Kaymakamımıza, Belediye Başkanına, İl ve İlçe Emniyet müdürlerimize kooperatifimize verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Genel kurulda seçilecek yeni yönetimin her zaman yanında olacağım. Onların da en iyi şekilde hizmet vereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum