1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a hayırseverden okul
Pazar'a hayırseverden okul

Pazar'a hayırseverden okul

Pazarlı hayırsever Ali Rıza Sarıoğlu tarafından ilçede yapımı düşünülen 480 öğrenci kapasiteli okulun protokolü Rize valiliğinde imzalandı.

A+A-

Pazar ilçesine Ali Rıza Sarıoğlu tarafından yaptırılacak 480 öğrenci kapasiteli 16 derslikli okulun protokolü Rize valilik toplantı salonunda imzalandı. Pazar'da son yıllarda eğitim alanında önemli gelişmeler olduğunu kaydeden Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin eğitime destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi. Pazar Belediye başkanı Hikmet Hatırnaz da bir ülkenin en önemli silahının eğitim olduğunu belirterek katkılarından dolayı hayırsever işadamlarına teşekkür etti. Rize’nin hayırsever insanlara sahip olma açısından Türkiye’deki en şanslı illerden biri olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, hayırsever işadamlarının adeta yarış halinde olduğunu ifade etti. Okulu yaptıracak olan Ali Rıza Sarıoğlu’nun yeğeni ve vekili Şefik Sarıoğlu amcasını bu konuda teşvik ettiğini belirtti. Rize valisi Kasım Esen de eğitimin önemine vurgu yaparak Çayeli’ne bir Anadolu lisesi, Fındıklı’ya öğrenci yurdu, Çamlıhemşin’e lise ve Rize merkez için de Rize Lisesinin yapımı için hafta sonu İstanbul’a gideceklerini söyledi. Vali Esen, eğitimde Rize’yi parlayan bir yıldız haline getireceklerini belirterek her ilçeye bir anaokulu projelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum