1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a kadın doğum uzmanı
Pazar'a kadın doğum uzmanı

Pazar'a kadın doğum uzmanı

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Basa, Pazar Devlet Hastanesi'nde bir süredir boş bulunan kadın doğum uzmanlığına atamanın gerçekleştiğini söyledi.

A+A-

Pazar Devlet Hastanesi’nde eksik olan Kadın Doğum Uzmanlığına Feyza Arman çaldır atandı. Bir süredir Pazar Devlet Hastanesi’nde kulak burun boğaz, ortopedi, anestezi ve kadın doğum uzmanı branşlarında doktor eksikliği yaşandığı için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimler yaptıklarını ifade eden Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa, “Girişimlerimiz neticesinde ilk olarak bir kadın doğum uzmanı hastanemize atanmıştır. En acil olarak ifade ettiğimiz bu branşa kura çekimi neticesinde Feyza Arman Çaldır atandı. İşlemleri tamamlandıktan sonra görevine başlayacak. Ayrıca bir pratisyen doktor daha gelecek. Rize’ye yeni bir göz doktoru atandı. Bizim kadromuz bu atamayla boşalacak ve Pazar’ın kadrosundaki doktor hastanemizde göreve başlayacak. Nisan ayındaki kura çekimlerinin ardından ise diğer branşlardaki ihtiyaç duyduğumuz eksik olan kadrolarımız da tamamlanacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum