1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a Kadın Doğum Uzmanı
Pazar'a Kadın Doğum Uzmanı

Pazar'a Kadın Doğum Uzmanı

Pazar Devlet hastanesine atanan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Levent Akman görevine başlamak üzere Pazar’a geldi.

A+A-

Abdullah UZUN - 1978 doğumlu evi ve bir erkek çocuk sahibi olan Dr. Levent Akman Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra aynı Üniversitede uzmanlık stajını yaptı. Dr. Levent Akman ilk görev yerinin Pazar ilçesi olduğunu belirterek, "İlk kez Pazar’da göreve başlamam benim için büyük önem taşıyor. Tayinim çıktıktan sonra Pazar hakkında Pazar53’den bilgiler edindim. Arkadaşlarıma sordum. Pazar hakkında çok güzel şeyler söylediler. İnanıyorum ki Pazar’da çok güzel günler geçireceğim. Pazar halkına yararlı olmak için geldim.” dedi.

PAZAR53'DEN ÖĞRENDİ: Kadın Doğum Uzmanı Dr. Levent Akman, arkadaşımız Abdullah Uzun'a Pazar'a atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiriken, atama kararından sonra ilk olarak ilçeyle ilgili bilgileri Pazar53 internet haber sayfaları sayesinde edindiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum