1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a Siemens mağazası
Pazar'a Siemens mağazası

Pazar'a Siemens mağazası

Siemens Ev Aletleri Mağazası Pınarsa, Pazar'da Kaymakam Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz tarafından hizmete açıldı.

A+A-

Beyaz eşyada üstün Alman teknolojisi ile üretim yapan Siemens’in Ev Aletleri Pazar Mağazası hizmete açıldı.
Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’ın birlikte açılışını gerçekleştirdikleri mağazada Siemens’in elektronik ve beyaz eşya ürünlerinin perakende satışı gerçekleştirilecek.
Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin mağazanın ilçedeki ticari hareketliliğe katkı sağlayacağına inandığını belirterek, “Böyle güzel mağazaları halkımızın hizmetine sokmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.
 
Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz da yeni açılan mağaza ile dev bir markanın ilçede faaliyete girmesinden memnunluk duyduklarını söyledi.
Siemens Karadeniz Bölge Alan Yöneticisi M. İlker Arıker de Siemens’in bölgede yapılanmasını hızlı bir şekilde devam ettirdiğini belirterek, “Yakın zamanda çevre ilçelerde de mağazalarımızın hizmete girmesiyle son tüketiciye daha hızlı bir şekilde ulaşacağız” dedi
 
Siemens Satış Temsilcisi Fazlı Dervişoğlu ise yaptığı açıklamada Pazar’da güzel bir mağazanın oluşturulduğunu belirterek, “Bu konuda deneyimlerine inandığımız Pınarsa Şirketi temsilcileriyle ürünlerimizin tüketiciye ulaştırılmasında güzel hizmetler sunacağız” dedi
 
Pınarsa Limitet Şirketi bünyesinde Siemens mağazasını işletmeye açan ortaklar Mehmet-Ayhan Sarıbaş ve Nurettin Pınarbaş da yaptıkları açıklamada üstün Alman Teknolojisi Siemens’in kaliteyi ön planda tutan anlayışının tercihlerinde etkili olduğunu belirterek, sadece Pazar ilçesine değil bölgeye de hitap edeceklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum