1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a üstten girilecek! VİDEO
Pazar'a üstten girilecek! VİDEO

Pazar'a üstten girilecek! VİDEO

Sahil yolunun açılmasından sonra Pazar ilçe girişinde yaşanan geçiş ve tabela yanlışlığın düzeltilmesi için çalışma başlatılacak. VİDEO İZLE

A+A-

Yeni Sahil Yolu’nun faaliyete girmesinden sonra Pazar İlçesine girişle ilgili yaşanan tabela ve geçiş sorununun aşılması amacıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı. Pazar ilçesinin Rize tarafındaki giriş bölümünde bir üst geçit yapılması ve tabelanın görünür şekilde asılması için bölgeye başvuru yazısı gönderdiklerini söyleyen Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç, “Sahil yolunun faaliyete girmesiyle Pazar ilçemize giriş yolu adeta kenar köşede kaldı.
 Sahilden geçen bir araç Pazar’a girmek istese yolu arayarak bile bulamaz. Tabelada Hemşin yazıyor, Artvin yazıyor ama Pazar yok! Koca bir ilçeye giriş yapamayanları bu sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyorum. Siyasiler ve Sivil Toplum Örgütleri ilçemizin ortak menfaati çerçevesinde hareket etmelidir. Biz Pazar Şoförler Odası olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek gerekli müracaatı yaptık.
 
Bu mevkide daha önce ölümlü ve yaralanmalı birçok kaza da oldu. Mutlaka burada bir üst geçit yapılmalı ve tabelaların da düzeltilmesi gerekiyor. Daha fazla can gitmeden herkes bu konuda duyarlılığını göstersin” dedi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum