1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarcıların eylemi karşılık buldu
Pazarcıların eylemi karşılık buldu

Pazarcıların eylemi karşılık buldu

Rize’de dükkan problemleri nedeniyle eylem yapan pazarcılar Başbakan Erdoğan’dan çözüm desteği aldıklarını belirterek protestolarına son verdiler.

A+A-

Dilek ASLAN - Bir süredir dükkânları yıkıldığı için protestolarda bulunan Rizeli pazarcılar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek sorunlarının çözümü için söz alınca eylemlerine son verdiler.
Rize Pazarcılar Derneği Başkan Yardımcısı Selamı Erdoğan, yaptıkları eylem sonunda seslerini Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan’a duyurduklarını ifade ederek, “Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan’a sesimizi duyurmak için bir süre önce eyleme başlamıştık. Eğer sorunumuz çözülmeseydi bu günden itibaren açlık grevine başlayacaktık. Ama Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan ile görüşerek sorunumuzun çözümü için söz aldık. Sayın Başbakanımız sorunumuzu çözmek için Vali ve Belediye Başkanına talimat verdi. En kısa sürede sorunumuzun çözümünü istedi. Bunun için Sayın Başbakanımıza teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum