1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da, öfkeli aşık dehşeti: 1 ölü
Pazar'da, öfkeli aşık dehşeti: 1 ölü

Pazar'da, öfkeli aşık dehşeti: 1 ölü

Rize’nin Pazar ilçesinde âşık olduğu kızın başkasıyla evleneceğini öğrenen genç, sevdiği kız, kardeşi ve annesini kurşunladı.

A+A-

Saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Edinilen Bilgiye göre İ. Ç.(27), İlçenin Kocaköprü köyünden Nilay B.(20)’yi sevmesine rağmen İzmir’den başka birisiyle evleneceğini öğrendi.
Pazar’a gelen ve çeyiz hazırlığı yaptığı öğrenilen Nilay.B.’nin, annesi ve kız kardeşiyle birlikte ticari bir taksiyle evine giderken Köcaköprü Köyü sahil mevkiinde yolunu kesen İ.Ç., aracı durdurup tabancayla ateş etmeye başladı. Araçta bulunan anne Sündüz B.(52) ile kızı Sonay B.(16) yaralanırken Nilay B. hayatını kaybetti. Ayağından yaralanan anne Sündüz B. Pazar, diğer yaralı Sonay B. ise Trabzon Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sonrası firar eden zanlı İ.Ç. ise daha sonra Pazar Cumhuriyet savcılığına gelerek teslim oldu. İ.Ç. yapılan sorgulamanın ardından tutuklandı. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
36 Yorum