1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da AB projeleri konuşuldu
Pazar'da AB projeleri konuşuldu

Pazar'da AB projeleri konuşuldu

Avrupa Birliği hibe fonlarından faydalanmak için projeler geliştirilmesi anlamındaki çalışmalar devam ediyor. Pazar'da da konuyla ilgili toplantı yapıldı.

A+A-

Abdullah UZUN - Pazar İlçe Kaymakamlığı’nda Avrupa Birliği Projeleri kapsamında Danışmanlık Hizmeti veren “5 N Danışmanlık” ile Toplantı yapıldı.
2007–2013 Dönemi büyük altyapı projelerinin bileşeni niteliğinde Avrupa Birliği Hibe yardımı için yapılacak çalışmaların hayata geçirilmesi ve uygulanması için Danışmanlık görevi yapan 5 N Danışmanlık Hizmeti elemanlarınca Pazar Kaymakamlığında görüş alış verişi yapıldı. Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin proje kapsamında ilçede yapılmasına karar verilen konu ve projelerle ilgili bilgi vererek, “Pazar olarak Trabzon’dan Hopa’ya kadar turizmle ilgili eğitmenlik okulu, okul öncesi eğitim için yeni bir okul, çıraklık eğitimi ile ilgili eğitim merkezi ve afete uğramış alt yapısı tahrip olmuş köylerimize yönelik projelerin yaptırılarak hayata geçirilmesini bugünden başlattık. Ayrıca Pazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Tarım İlçe Müdürlüğü’nün katılacağı bir toplantı yapmaya karar verdik. Toplantıda öne çıkacak önemli projeler üzerinde çalışacağız. Pazar’da yapılmasına karar verecek olduğumuz tüm projeleri bugünden başlatmaya karar verdik.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum