1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da aday adaylarından Fakülte'ye ziyaret
Pazar'da aday adaylarından Fakülte'ye ziyaret

Pazar'da aday adaylarından Fakülte'ye ziyaret

AK Parti milletvekili aday adayları Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi'ni ziyaret edip bilgi aldılar.

A+A-

PAZAR53
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Rize Milletvekili aday adayları Dursun Güneş, Faruk Üst, Mevlüt Ali Halıcı ve Muhammet Mustafa Saymaz, fakültenin birimlerini gezerek bilgi aldılar.

fak9.jpg

Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis, fakülte hakkında milletvekili aday adaylarına bilgiler verdi.

Ziyarette; Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Akbulut, Pazar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Baykal, Üniversite Derneği Başkanı Sadık Hür ve öğrenci temsilcisi Abdurrahman Karahan ile fakültenin akademik kadrosu da yer aldı.

fak8.jpg

Bir süre makamda misafirlere fakülte ve yüksekokul hakkında bilgiler veren Dekan Seyis, daha sonra okuldaki sınıflarla birlikte laboratuvar ve diğer birimleri gezdirdi.

fak7.jpg

Pazar’da bir fakülte kurulmasının önemine değinen aday adayları ise yaptıkları ortak açıklamada, “Pazar, geçmişten gelen eğitim özelliğiyle önemli bir ilçedir. Yüksekokulun ardından kurulan fakülte henüz yenidir. Bölümlerin genişletilerek öğrenci sayısının artırılması ana hedef olmalıdır. Bu anlamda edindiğimiz bilgiye göre bir yurt sorunu var ve bugüne kadar bir çözüm bulunamamış. Bir kesimin ‘öğrenci az yurda gerek yok’ mazeretine karşı asıl sıkıntının yurt olmadığı için öğrenci gelmediği gibi bir realiteyi görüyoruz. Akademik kadronun işi eğitim. Bize düşen ise yurt ve benzeri sıkıntılar konusunda çaba sarf etmektir.” ifadelerine yer verdiler.

fak6.jpg

galeri.gif

fak1.20150305110835.jpg

fak2.jpg

galeri.gif

fak3.20150305110854.jpg

fak4.jpg

fak5.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum