1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da asayiş berkemal mı?
Pazar'da asayiş berkemal mı?

Pazar'da asayiş berkemal mı?

Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Pazar’daki huzur toplantısında boş salonu görünce hayretini gizleyemedi ve bakın ne dedi!

A+A-

Rize ve ilçelerinde düzenlenen aylık huzur toplantılarının sonuncusunda Pazar’a gelen İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, salonda kimseyi göremeyince hayretini gizleyemedi. Şimdiye kadar diğer ilçelerde düzenlenen huzur toplantılarının en katılımı düşük olanının Pazar olduğunu vurgulayan Müdür Demirtaş, “Demek ki Pazar’da huzur var. Asayiş sıkıntısı yok. Ne güzel. Ben de yaz döneminde yeni personel dağıtımı için Pazar ilçemize göndermeyi düşündüğüm takviyeden vazgeçtim. Pazar’da bir sıkıntı olmadığına göre ek personele de gerek yok.” Diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Demirtaş, kendilerinin Allah Rızası için çalışmadıklarını, kamu görevlisi olduklarını hatırlatarak, “Buradaki toplantılara katılıp vatandaşlarımızın bizlerden hesap sormalarını, eksiklerimizi dile getirmelerini bekliyoruz. Bizler maaş alıyoruz ve bize yüklenen görevleri yapıyoruz. Hatalarımız da mutlaka vardır. Ancak bunu böylesi toplantılarda dile getirilirse bizler de eksiklerimizi görür, kendimize çekidüzen veririz.” Diye konuştu.
Toplum destekli polis modeline de vurgu yapan Demirtaş, halkın olaylarda polise yardımcı olmasını istedi.

Pazar Belediye Kültür Salonu’ndaki toplantıya İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’ın yanı sıra ilçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, ilçe Emniyet müdürü Mustafa Kavruk, ilçe Jandarma Bölük Komutanı Bilgehan Yeşilyurt, ilçe Milli Eğitim müdür vekili Ali Terzioğlu ile STÖ temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum