1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da boş salona aşı semineri!
Pazar'da boş salona aşı semineri!

Pazar'da boş salona aşı semineri!

16–22 Nisan aşı haftası etkinlikleri kapsamında Pazar Belediyesi Kültür salonunda düzenlenen seminer boş sandalyelere yapıldı!

A+A-

Naci GÜVEN - Aşı kampanyası için düzenlenen seminerde salon boş kaldı. Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin’in de katıldığı seminere parmakla sayılacak kadar az kişinin katılmasına rağmen slayt gösterisi eşliğinde programa devam edildi.
0–5 yaş arası çocuklar ile gebe kadınların eksik aşısı kalmaması için düzenlenen kampanyayla ilgili bilgi veren Pazar Sağlık Ocağı Sorumlu Tabibi Dr. Muammer İhsan Gökergil, “Ulusal Aşı Günlerinin temel amacı, hastalığın tamamen yok edilebilmesi için şart olan virüs dolaşımını engellemektir. Dünyaya yeni gelen bebeğiniz, çeşitli mikroplar karşısında savunmasızdır. Siz, onun minik bedenini bulaşıcı ve tehlikeli mikroplara karşı aşılatarak koruyabilirsiniz. Böylece, yalnızca kendi bebeğinizi değil, diğer çocukları da korumuş olursunuz. Çünkü bulaşıcı hastalıklar bireysel değil, toplumsal bir sorun. Aşılar konusunda titiz ve dikkatli davranarak, bu sorunu ortadan kaldırmak da elimizdedir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum