1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Dart Şampiyonası nefes kesti
Pazar'da Dart Şampiyonası nefes kesti

Pazar'da Dart Şampiyonası nefes kesti

Türkiye Dart Şampiyonası final öncesi 12 il 21 okul ve 105 sporcunun katıldığı Rize Pazar'daki Genç Erkekler grup müsabakaları nefes kesti...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Okul sporları bünyesine yapılan Türkiye Dart Şampiyonası final öncesi grup müsabakaları Türkiye’nin beş bölgesinde heyecanla devam ediyor. Ankara, Denizli, Malatya, Sinop ve Rize’de yapılan grup müsabakalarında Rize ilinde 12 il 21 okul ve 105 sporcunun katıldığı Genç erkekler müsabakaları sona erdi.

dart14.jpg
 

Müsabakaları Türkiye Bocce Bowing Dart Federasyonunun görevlendirdiği Ankara, Rize, Trabzon, Erzincan ve Ordu hakemleri yönetti. 2 gün boyunca süren müsabakalarda toplam 151 maç başarılı ve sorunsuz olarak yönetildi.

dart13.jpg
 

Müsabakalarda dereceye giren okullar ve iller:

GENÇ KIZLAR:

1 – RİZE Çamlıhemşin Ç.P.A.L.

2 – ADIYAMAN Besni Şehit Yağmur A.İ.H.L.

3 – VAN Vestel M.T.A.L.

3 – ERZURUM Emel Çatal A.L.

GENÇ ERKEKLER:

1 – RİZE Çamlıhemşin Ç.P.A.L.

2 – TRABZON Beşikdüzü Ahmet Gün A.L.

3 – ERZİNCAN A.L.

3 – ERZURUM Aziziye Ilıca A.İ.H.L.

Sporculara madalyalarını Hemşin Kaymakamı, Pazar Kaymakam vekili Coşkun Öztürk, Pazar  İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü ve Türkiye Bocce Bowling Dart Rize il temsilcisi Handan Sümer, Pazar Öğretmen evi Müdürü Hasan Tezcan, Pazar Fen Lisesi Müdürü Kamil Görmüş ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Dart Merkez Hakemi Başkanı ve ulusal hakem Abdulhamit Işıtan taktim etti.

dart12.jpg

dart11.jpg

dart10.jpg

dart9.jpg

dart8.jpg

dart7.jpg

dart6.jpg

dart5.jpg

dart4.jpg

dart3-001.jpg

dart2-001.jpg

dart1-001.jpg

dart15.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum