1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA ELEKTRİK DÖNÜŞÜMÜ BAŞLADI
PAZAR'DA ELEKTRİK DÖNÜŞÜMÜ BAŞLADI

PAZAR'DA ELEKTRİK DÖNÜŞÜMÜ BAŞLADI

Rize'de büyük oranda tamamlanan 31,5 KV’ye dönüşüm çalışmaları Pazar ilçesinde de başlıyor. 3 gün üst üste elektrik kesintileri yaşanacak.

A+A-

Rize'de elektrik voltaj sorunlarını ortadan kaldıran 31,5 KV’ye dönüşüm çalışmaları büyük oranda tamamlanırken, Pazar ilçesinde çalışmalar son aşamaya geldi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre yapılan çalışmalarla 15 KV gerilim 31,5 KV’ye yükseltilecek ve voltaj sorunları ortadan kalkacak.

Bu çalışmaların bir kaç yıl devam edeceği ve kısım kısım çalışmaların bağlantılı olarak tamnamlanacağı ifade edildi.

3 gün kısım kısım elektrikler kesilecek

31,5 KV dönüşüm çalışması nedeniyle, 4 Nisan Cumartesi günü saat 08.00 ile 12.00 arası merkez Beyaztaş, Cumhuriyet, Gazi, Güzelyalı, Kirazlık, Pazar, Soğuksu, Yukarı Soğuksu, Zafer, İkiztepe mahalleleri, Akmescit, Aktepe, Darılı, Kesikköprü, Kocaköprü (Abdioğlu Mevkii, Cinan Mevkii, Düz Mevkii, Merkez Mevkii, Toki, Toki Mevkii -Mücavir, Yavcalı Mevkii, Çaband Mevkii) ile Papatya ve Sulak köylerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Aynı gün Pazar merkezde de 12.00 ile 16.00 arasında kısım kısım elektrik kesintisine gidilecek.
5 Nisan Pazar günü de 08.00 ile 15.00 arasında Pazar merkeze elektrik verilemeyecek.
6 Nisan Pazartesi günü ise Pazar Cumhuriyet ve Soğuksu mahallelerinde 09.00 ile 14.00 arasında elektrik kesintisine gidilecek.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum