1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da gazeteciler günü programı
Pazar'da gazeteciler günü programı

Pazar'da gazeteciler günü programı

Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk, Belediye Başkanı Ahmet Basa'nın da katıldığı programda ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

A+A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk, Pazar Öğretmenevinde, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

kaym7-001.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve kurum müdürlerinin de katıldığı programda, basın mensupları ile genel bir değerlendirmede bulunan Kaymakam Öztürk, “Basın, kamuoyunun doğru bilgi alması açısından zor ve önemli bir görevi icra etmektedir. Bu anlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

kaym5-001.jpg

İlçede yoğun bir çalışma temposu yakaladıklarını kaydeden Kaymakam Öztürk, “Pazar’da hep birlikte sorunların üzerine gidiyoruz. Bu noktada medya bizim vatandaşlarımızla bağlantımızı kuruyor. Halkın görüş ve taleplerini en sıcak şekilde sunan, yakından takip eden basın aynı zamanda bize ışık tutuyor. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Pazar’ın tüm sorunlarını ele alacağız. Pazar’ı aldığımız standartların daha da üzerine çıkartma noktasında herkesin desteğini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

kaym6-001.jpg

İlçede görev yapan basın mensupları da sorunların çözümü ve ilçenin kalkınması noktasında, sorumlu gazetecilik anlayışıyla görev yapmaya devam edeceklerini belirttiler.

kaym1-006.jpgkaym4-003.jpg

kaym2-005.jpg

kaym3-004.jpg

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız