1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Halk Eğitim Finali
Pazar'da Halk Eğitim Finali

Pazar'da Halk Eğitim Finali

Pazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yılsonu sergisi Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

A+A-

Naci GÜVEN - Sergi açılışını Kaymakam Yalçın Sezgin yaptı. Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu Salonu'nda açılan sergide, bayan kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru çalışmalar yer alıyor.
Sergide kursiyerler tarafından yapılan başta Rize bezi, kilim dokuma, ev mefruşatı, iğne oyası olmak üzere birçok ürün sergilendi.

Sergi açılışına, Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafız Sağlam, İlçe Halk Eğitim Müdürü Zeki Sarı, İl Milli Eğitim Müdür vekili M. Kemal Mollamertoğlu, Garnizon komutanı Hakan Ordukaya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Bilgehan Yeşilyurt, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Davetlilerin büyük ilgiyle incelediği sergi, bir hafta boyunca gezilebilecek.
Açılış öncesi bir konuşma yapan Pazar Halk Eğitim Müdürü Zeki Sarı, “Merkezimizde açılan kurslarda eğitim ihtiyaçlı bireylere ilgi, istek ve yetenekler kazandırmak amaçlandı. 2006 – 2007 eğitim ve öğretim yılında mesleki teknik ve sosyal, kültürel alanlardaki 22 dalda toplam 67 tane kurs açtık. Bu kurslarda 955 kişiyi de belge düzenleyerek mezun ettik.

Kalorifer ateşçiliği ve Arıcılık gibi kurslarda meslek sahibi yapmanın yanında gelir getiren, bölgenin ekonomisine katkı sağlayan üretime dönük çalışmalar da yapıldı.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum