1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da hastalara gül verdiler
Pazar'da hastalara gül verdiler

Pazar'da hastalara gül verdiler

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Pazar Müftülüğü ekipleri tarafından Devlet Hastanesi'ndeki hastalara gül takdim edildi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Pazar Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara gül hediye ediyor. Hazreti Peygamber’i hatırlatan gülleri tek tek hediye eden Pazar İlçe Müftülüğü personelinin davranışı karşısında mutlulukları gözlerden kaçmayan hasta ve yakınları da teşekkürlerini sundular.

Pazar müftülüğünden yapılan açıklamada ise Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 19 Nisan Perşembe günü Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda da bir program düzenlenileceği belirtilerek,

 “Saat 19.30’da başlayacak programa katılanlara Kuranı Kerim meali, Hazreti Peygamber’i anlatan çeşitli kitaplar ve hediyelerle gül takdim edilecek. Katılan herkese mutlaka bir hediye verilecek. Amaç yüce peygamberi en iyi şekilde anmak ve anlatmaktır” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum