1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da hayata dair bir konferans
Pazar'da hayata dair bir konferans

Pazar'da hayata dair bir konferans

Pazar'da, Kızkulesi Yardımlaşma Derneği tarafından tertiplenen "Hayata Dair" adlı konferansda, sosyal yaşamda dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

A+A-

Naci GÜVEN - İdeal Pozitif Düşünce Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Veysel Atacan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Hayata Dair” konulu konferans Pazar Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Pazar Kızkulesi Yardımlaşma Derneğinin düzenlemiş olduğu konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafız Sağlam, Şube Müdürü Azize Basa, Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç, Kamyoncular Derneği Başkan Vekili Turan Karahan, Pazar Çay Ekicileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Adnan Akkaya, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Konferans öncesi bir konuşma yapan Pazar Kız Kulesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Cihan Bayram, hayatta iyilik yapma duygusunun getirdiği sosyal dayanışmaya katkı amacıyla faaliyetlerde bulunduklarını belirterek, “Dernek olarak, sosyal bir varlık olan insanın fıtratındaki duyguları harekete geçirerek toplumsal dayanışmanın öncülüğünü yapmaya çalışıyoruz. Pazar ilçemizde her ay 20 aileye düzenli yardım yapıyoruz. 200 öğrenciye kırtasiye ve kıyafet yardımı yaptık. Şimdi de 3 ailenin evini tadilat ettireceğiz. Sağlık desteğinin yanında konferanslarla da sosyal bilincin yerleşmesini amaçlıyoruz.” dedi.
Daha sonra konferans için kürsüye gelen İdeal Pozitif Düşünce Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Veysel Atacan da hayata dair verdiği örneklerle toplumun geleceğinin aydınlatılmasında sosyal dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum