1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da jimnastik sporu geliştiriliyor
Pazar'da jimnastik sporu geliştiriliyor

Pazar'da jimnastik sporu geliştiriliyor

Pazar'da jimnastik sporunun geliştirilmesi amacıyla 3–7 yaş aralığında kız-erkek çocuklarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde dersler verilmeye başladı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda 3–7 yaş aralığında kız-erkek çocuklarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Güreş Antrenörü Muharrem Palaoğlu gözetiminde Jimnastik dersleri verilmeye başladı.

jimnast2.jpg

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Pazar İlçe Müdürü Hasan Tezcan, şunları söyledi: “Özellikle İlçemizde Spora olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Bundan dolayı 3–7 yaş gurubu çocuklarımızı da spor salonumuza çekmek istiyoruz. Bunun için deneyimli Güreş Antrenörümüz Muharrem Palaoğlu gözetiminde, çocukların disiplinli bir şekilde spor kültürünü almaları için her sporun ihtiyacı olan tüm spor dallarına alt yapı oluşturacak jimnastik çalışmaları ile faaliyetlerimizi başlattık. Velilerimizin bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Velilerimiz, Pazar İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün 612 10 75 numaralı telefonundan bilgi edinebilirler.”

jimnast1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum