1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kaza: 1 ölü 2 yaralı
Pazar'da kaza: 1 ölü 2 yaralı

Pazar'da kaza: 1 ölü 2 yaralı

Rize'nin Pazar İlçesi'nde motosiklet ile özel otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Pazar’dan Kaçkar Devlet Hastanesi yönüne gitmekte olan Nuri Uslusoy (45) idaresindeki 06 DJ 8174 plakalı özel otomobil, Ocak Köyü mevkii sahil yolu kavşağında, Kamil Ferah’ın (42) kullandığı 53 HL 059 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü Kamil Ferah (42) hayatını kaybederken motosikletteki Özcan Kor (16) ve özel otomobildeki Ali Haydar Uslusoy yaralandılar.

37471

Durumu ağır olan Özcan Kör 82. Yıl devlet hastanesine kaldırılırken hafif yaralanan Ali Haydar Uslusoy ise Kaçkar Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildi.

Hayatını kaybeden Kamil Ferah'ın Hemşin ilçesinde atölye işletmecisi olduğu ve Ayder Festivali'ne katılmak üzere Ayder Yaylası'na gitmekte olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SON 4 GÜNDE 5 KAZA 6 ÖLÜ 8 YARALI!

Bu arada, Rize'de son dört gün içersinde meydana gelen beş farklı kazada 6 kişi ölürken 8 kişi de yaralandı.

Rize'nin Kalkandere ilçesinde üç gün önce meydana gelen zincirleme trafik kazasında Turgut Tahiroğlu (42) ve 4 yaşındaki kızı Sudenaz Tahiroğlu hayatlarını kaybetmişti. Kazada beş kişide yaralanmıştı.

Bir gün sonra ise Rize'de araç çarpması sonucu Mustafa Saygur (75) ve ilköğretim okulu öğrencisi Recep Can İslamoğlu (10) hayatlarını kaybettiler.

Geçtiğimiz gün ise Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Huriye Karadereli (85) karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmşti.

Bugün de Pazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Kamil Ferah (44) ölürken kazaya karışan araçtaki 2 kişi yaralandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum