1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kaza: 1'i ağır 3 yaralı
Pazar'da kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Pazar'da kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Pazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı. Pazar Lisaesi önündeki kavşakta iki araç çarpıştı.

A+A-

Rize’nin Pazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye Pazar’dan Ardeşen istikametine gitmekte olan 34 YJ 1345 plakalı MNG kargoya ait Fatih Erbaşaran yönetimindeki araç, Pazar Lisesi mevkiinde karşı yönden gelen sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen özel oto ile çarpıştı.

 Çarpışma sonrası kargo aracı takla atarak yaklaşık 45 metre savruldu. Kazaya sebebiyet veren özel otomobil olay yerinden kaçarken kargo aracı içerisindeki ağır yaralanan sürücü Fatih Erbaşaran Rize Devlet Hastanesi’nde, diğer yaralılar Olga Aydoğan ve Habip Gedik ise Pazar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum