1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Kutlu Doğum Haftası yoğunluğu
Pazar'da Kutlu Doğum Haftası yoğunluğu

Pazar'da Kutlu Doğum Haftası yoğunluğu

Pazar'da Kutlu Doğum Haftası kapsamında gerçekleştirilen program yoğun ilgi görürken, Samsun Müftüsü de bir konferans verdi.

A+A-

Pazar’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bir konferans düzenlendi.

kutlu1.20140419000635.jpg

Program öncesi katılımcılara gül verilirken, Kutlu Doğum Haftası ile ilgili kitap ve broşürler de ücretsiz olarak dağıtıldı.

kutlu2.jpg

Pazar Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen programa geniş bir katılım gerçekleşirken birçok kişinin de ayakta kaldığı gözlendi. 

kutlu4.jpg

Samsun İl Müftüsü ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk’ün konuşmacı olarak katıldığı program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

konusmalar.jpg

Açılış konuşmasını yapan Pazar Müftüsü Vedat Başsan, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan da yaptığı konuşmada, Hazreti Peygamber’in örnek yaşamından yola çıkarak, İslam Dininin samimiyet ve doğru sözlülüğe verdiği öneme vurgu yaptı.

kutlu6.jpg

Pazar Müftülüğü Tasavvuf Korosunun ilahileriyle devam eden programda, ilçedeki okullarda düzenlenen, ‘Hazreti Peygamber, din ve samimiyet’ konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

deryasalep_siir1.jpg

Şiir dallında birinci olan Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencisi Derya Salep’e ödülünü Kaymakam Selçuk Aslan, yarışmada ikinci olan Vali Erdal Ata Ortaokulu öğrencisi Yıldız Can Bal’a hediyesini Belediye Başkanı Ahmet Basa ve yarışmada üçüncülüğü elde eden Hamidiye Ortaokulu öğrencisi Deniz Gülhan’a da ödülünü İlçe Müftüsü Vedat Başsan verdi.

nursenaozgenc_komp1.jpg

Kompozisyon dalında birinci olan Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nursena Özgenç’e ödülünü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, ikinciliği elde eden Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Gamze Özyanık’a plaketini Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve yine üçüncülüğü elde eden Necat Sağbaş Anadolu Lisesi öğrencisi Derya Yılmaz’a da ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan takdim etti.

hayrettinozturk.jpg

Son olarak ise Samsun İl Müftüsü ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, ‘Hazreti Peygamber ve İslam ahlakı’ konulu bir konferans verdi. (Kaynak: Pazar53.com)

HABERİN VİDEOSU:

galeri.gif

kutlu5.jpg

kutlu3.20140419001001.jpg

galeri.gif

yildizcanbal_siir2.jpg

denizgulhan_siir3.jpg

gamzeozyanik_komp2.jpg

deryayilmaz_komp3.jpg

galeri.gif

kutlu7.jpg

kutlu8.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum