1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da mahalle yollarına asfalt
Pazar'da mahalle yollarına asfalt

Pazar'da mahalle yollarına asfalt

Pazar Belediyesi, Zafer mahallesinden başlayark deforme olan yolları asfaltlamaya başladı.

A+A-

Naci GÜVEN
Rize'nin Pazar ilçesinde Belediye ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle Zafer mahallesinde yaklaşık 1,5 kilometrelik yol asfaltlanıyor.
Yolun yapımında 500 ton asfalt malzemesi kullanılacağı belirtildi.


Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Pazar Belediyesi'nin asfaltlama çalışmalarının son baharda havaların sıcak gittiği sürece devam edeceğini belirterek, “Belediye olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz. Zafer mahallesinde, daha önce beton olan yolun aşırı tahrip olması nedeniyle şimdi sıcak asfalt döküyoruz. Asfaltlama alışması tamamlandığında yolun sürekli deforme olma sıkıntısı da ortadan kalkacak. Yollarımız tozdan, topraktan kurtulmuş olacak. Yol medeniyet demektir. Biz bu anlayış içerisinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Zafer mahallemizdeki çalışmaların ardından hava şartlarına göre asfaltlama çalışmalarını sürdüreceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum