1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğrenci yararına kermes
Pazar'da öğrenci yararına kermes

Pazar'da öğrenci yararına kermes

Pazar ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı amacıyla bir kermes açıldı. Kermes'in açılışını Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin yaptı.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar’da Yağmur Eğitim ve Kültür yaşatma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. 10 Mart Caddesi üzerinde kurulan Kermesin açılışını Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin yaptı.
Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, katkıda bulunmak amacıyla almış olduğu çekiliş biletine isabet eden gömleği almayarak Kermese bağışladı.

Yağmur Eğitim ve Kültür yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Kadıoğlu, “Amacımız ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına açılan bu kermesten elde edilecek geliri fakir öğrencilerin eğitimine katkı olarak geri döndürmektir. Vatandaşlarımızın düzenlenen bu kermese gereken ilgiyi göstereceğine inancım tamdır. Sergimiz Pazartesi gününe kadar devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum