1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA ÖRNEK HALK KOŞUSU ETKİNLİĞİ
PAZAR'DA ÖRNEK HALK KOŞUSU ETKİNLİĞİ

PAZAR'DA ÖRNEK HALK KOŞUSU ETKİNLİĞİ

Pazar ilçesinde düzenlenen Pazar 6. Spor Şenliği kapsamında geleneksel halk koşusu gerçekleştirildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediyesince şenlik çerçevesinde düzenlenen halk koşusu, 18-35 yaş, 50-59 yaş ile 60 ve üzeri yaş olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. 

kosu3.jpg

Hamidiye'de Özgüçler Petrol Ofisi istasyonu önünde başlayan ve Atatürk Anıtı önünde tamamlanan koşu 3 kilometrelik parkurda yapıldı.

kosu1.jpg

52 yaşındaki Osman Vardal tüm rakiplerine 500 metre fark atarak yarışmayı önde tamamladı. Koşuda erkek gençlerde 30 yaşındaki Doğukan Hemşinli, 52 yaşındaki Osman Vardal ve 60 yaşındaki Muzaffer Şahin kategorilerinde birinci oldu.

kosu2.jpg

Dereceye girenleri kutlayan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, sporcularla birlikte Atatürk anıtı önünde fotoğraf çektirdi. Basa, diğer dallardaki sportif faaliyetlerin devam ettiğini belirterek, yarışmada dereceye giren koşuculara ödüllerinin, 5 Temmuz’da yapılacak şenlik kapanış töreninde verileceğini söyledi.

kosu4.jpg

fotogaleri.gif
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum