1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA RESMİ BAYRAMLAŞMA İLK GÜN
PAZAR'DA RESMİ BAYRAMLAŞMA İLK GÜN

PAZAR'DA RESMİ BAYRAMLAŞMA İLK GÜN

Pazar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek resmi tören hakkında bilgi verildi.

A+A-

Pazar'da resmi bayramlaşma Ramazan Bayramı'nın iü olan 28 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00'de Belediye Binası girişindeki salonda gerçekleştirilecek.

Pazar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: "Ramazan bayramı vesilesiyle İlçemizde umumi bayramlaşma merasimi 28.07.2014 Pazartesi (bayramın 1. günü) saat 11.00'de Pazar Belediye binası fuaye alanında yapılacaktır. Akabinde nöbetçi birimlerimizde görevli personel ve bayramı hastanede geçiren vatandaşlarımızla Bayramlaşmak için İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçkar Devlet Hastanesi ziyaret edilecektir. Devamında şehit ailelerimizin ziyaret edileceği Bayramlaşma merasimine tüm Halkımız davetlidir."

kaymakamselcukaslan.20140727013839.jpg

Bu arada, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan bayram dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kaymakam Aslan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının son bulması ile sevgi ve saygı hislerinin Müminler arasında alabildiğine canlandığı güzel günlerden biri olan Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan Bayramı bize sabretmeyi, bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiği gibi açın, kimsesizin, yoksulun, öksüzün, yetimin, hastanın ve her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların da hatırlanmasına vesiledir. Ramazan Bayramının tüm insanlığa, milletimize hayırlar getirmesini, Ülkemize de kardeşlik, huzur ve mutluluğa vesile olmasını dilerken tüm halkımızın bayramını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum