1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da STK'lardan Cumhurbaşkanına mektup!
Pazar'da STK'lardan Cumhurbaşkanına mektup!

Pazar'da STK'lardan Cumhurbaşkanına mektup!

Pazar'da sivil toplum kuruluşları tarafından başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu olmak üzere 10 isime mektup gönderildi.

A+A-

PAZAR53
7 Nisan yaklaşırken, Pazar’da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) milletvekili isteklerini her platformda dile getirmeye devam ediyor.

Daha önce AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ile özel randevu alıp görüşlerini dile getiren ilçedeki STK’lar bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere yetkili 10 isme mektup göndererek, Pazar ilçesinin içine düştüğü sıkıntılardan kurtulması ve kalkınma hamlesi başlatılması için destek istediler.

Cuhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun yanısıra Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, AK Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ile Rize milletvekilleri Hayatı Yazıcı ve Hasan Karal’a gönderilen mektupta, Rize’nin tarihi kenti olma özelliğini taşıyan Pazar’da yaşanan sıkıntılara yer verilerek bu sorunların çözümü noktasında arzu ve talepler dile getirildi.

İŞTE O MEKTUP:

mektup1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
29 Yorum