1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da turizm haftası etkinliği
Pazar'da turizm haftası etkinliği

Pazar'da turizm haftası etkinliği

Pazar kız Meslek Lisesi tarafından Turizm Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikle yörenin tarihi ve turistik değerleri sergilendi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar kız Meslek Lisesi tarafından düzenlenen etkinlik okul salonunda gerçekleştirildi. Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafız Sağlam, Okul Müdürü Zekeriya Vardal, Şoförler Odası Başkanı Ekrem kılıç, değişik okullardan katılan idareciler, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda turizmin önemine vurgu yapıldı.
 
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kutlama programında açılış konuşmasını yapan okul müdürü Zekeriya Vardal, Türkiye'nin coğrafi durumunun turizme müsait olduğunu belirterek,
 “Ülkemiz bu konuda bir cennettir ve bölgemiz de önemli bir turizm merkezidir. Turizm gelirleri ülke kalkınmasına önemli katkılar sağlayan bacasız bir sanayidir. Turizmin daha da geliştirilmesi için herkese büyük görevler düşüyor” dedi.
 Bölgedeki tarihi ve turistik yerlerin tanıtımını içeren slâyt gösterilerinin renk kattığı programda Pazar Kız meslek Lisesi öğrencileri bir de defile sundular.
Katılımcılara yöresel yemeklerden oluşan bir de ziyafet verildi.

Turizm haftası münasebetiyle düzenlenen program, şiirler ve halk oyunları gösterilerinin ardından okul tarafından açılan serginin gezilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum