1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni eğitim dönemi masaya yatırıldı
Pazar'da yeni eğitim dönemi masaya yatırıldı

Pazar'da yeni eğitim dönemi masaya yatırıldı

Pazar'da yeni eğitim döneminin ilk koordinasyon toplantısında geçen dönem değerlendirilirken yeni dönemle ilgili kararlar alındı.

A+A-

Pazar’da 2014-2015 Eğitim Öğretim Dönemi 1. Koordinasyon Toplantısı Kaymakamlık binasında Kaymakam Selçuk Aslan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, İlçe Şube Müdürleri ve ilçede bulunan tüm okul müdürlerinin de katılımıyla yapılan toplantıda, geçen 2013-2014 eğitim öğretim döneminin değerlendirilmesi ve yeni başlayan 2014-2015 eğitim öğretim dönemine ait eğitime hazırlık hedefler ile ihtiyaçlar konusu görüşüldü.

topl1.20140926184931.jpg

Kaymakam Selçuk Aslan toplantıda yaptığı konuşmada, “Okul müdürlerimiz; eğitim-öğretimin tüm paydaşlarını harekete geçirecek, koordine edecek ve önündeki engelleri kaldırarak uygun motivasyonu sağlayacak olan sizlersiniz. Bizlerden gerek velilerimiz, gerekse üst birimlerimiz başarı bekliyor. Rekabet koşullarına ayak uydurmak, hedeflerimizi her zaman yukarı taşımak zorundayız. Koşulların olumsuz yönlerine takılmadan eldeki imkanları sonuna kadar kullanıp hissedilir, görülebilir bir başarı artışı öncelikli hedefimizdir. Örnek gösterilen okullar arasına girmek nihai hedefimiz olmalıdır.” dedi

Kaymakam Aslan, lojistik sıkıntıların giderilmesinde her zaman okulların yanında olacaklarını vurguladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük de Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesi hakkında bilgiler sundu. Devamında konu ihtiyaçlar ve öneriler hakkında söz alan okul müdürleri fikirlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum