1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni öğretmenler yemin etti
Pazar'da yeni öğretmenler yemin etti

Pazar'da yeni öğretmenler yemin etti

Öğretmenler Günü dolayısıyla Pazar'da düzenlenen dolu dolu programda mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kooperatif Düğün Salonunda program düzenlendi.

ogrt11.jpg

Saat 15.00’de Belediye Parkındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, 16.00’da Kocaköprü Mevkiindeki Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Düğün salonunda devam etti.

ogrt7.jpg

Programda günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet büyük, özellikle RENK Projesi ile Rize’de eğitime kalite ve renk geldiğine vurgu yaparak, “Pazar’da da birçok alanda puanlarımızı yükselterek, başarı grafiğimizi yükselttik” dedi.

ogrt1-001.jpg

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler TOKİ ilk ve ortaokulu Müdür Yardımcısı Emre Halisdemir eşliğinde yemin etti. Mesleğe yeni başlayan öğretmenleri temsilen TOKİ ilk ve ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Serap Aydemir konuşma yaptı.

Öğretmenlerden oluşan halk oyunları ekibi zeybek gösterisi sundu. TOKİ ilk ve ortaokulu yöneticilerinden ve öğretmenlerinden oluşan sanat müziği korosu programa renk katarak herkese neşeli dakikalar yaşattı. Emekli öğretmenler adına bu yıl emekli olan Hüseyin Koçan konuşma yaptı. TOKİ ilk ve ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hatice Baş tarafından şehit öğretmenler anısına şiir okundu. Kaymakam Selçuk Aslan tarafından bu yıl emekli olan öğretmenlere hizmet, şeref belgeleri takdim edildi.

Programda konuşan Kaymakam Aslan “Çok değerli öğretmenlerim değerli mesai arkadaşlarım 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyoruz. Hepimiz eğitim basamaklarını adım adım çıkarak bulunduğumuz noktalara geldik. Hepimizin üzerinde çok değerli öğretmenlerimizin emekleri var. Gözümüzü kapayıp daha ilkokulda okulun kapısından attığımız ilk adımdan itibaren hayatımıza yön vermiş, kendimize model olarak aldığımız öğretmenler var. Onlarca eğitim anımız vardır, acısıyla tatlısıyla. En dar, en zor zamanlarda elimizden tutup, doğruya yönlendiren, nasihat eden, başımızı okşayan, yeri gelince kaşlarını çatan öğretmenlerimizi anımsıyorum. Eğitim Sektörümüzün farklı sıkıntıları da var mutlaka. Bunları her an, her ortamda çözümleyebilmek adına istişare edeceğiz. Daha üst noktalarda da bu sorunlara çözüm bulmak adına ciddi emekler verildiğini de biliyoruz. İnşallah her geçen gün Eğitim sektörü adına çok daha güzelliklere doğru birlikte yürüyeceğiz. Sizlere emanet ettiğimiz geleceğimizi, nesillerimizin en güzel şekilde, güzel hedeflere doğru yetiştirerek yönlendireceksiniz. Ben hepinizin öğretmenler gününü kutlarken gerek hepimizin üzerinde emekleri olup ebediyete intikal eden öğretmenlerimizin, gerekse de görev yerlerine birer ışık olmak için gidip, bölücü terör tarafından söndürülen terör mağduru öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum’ emeklilerimize ve çalışan öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür dileyerek saygılar sunuyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.” dedi.

Program, ikram ve eğlence ile sona erdi.

ogrt9.jpg

galeri.gif

video1.png


Pazar'da yeni öğretmenler yemin etti paylaşan: pazar53

ogrt2.jpg

ogrt10.jpg

ogrt3.jpg

ogrt4.jpg

ogrt8.jpg

ogrt6.jpg

ogrt5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum