1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'dan Rize'ye cumhuriyet için pedal
Pazar'dan Rize'ye cumhuriyet için pedal

Pazar'dan Rize'ye cumhuriyet için pedal

Rize’de Cumhuriyet Bayramı’nın 91. Yıl Kutlama Programı çerçevesinde " Cumhuriyet Bisiklet Yol Yarışı " düzenlendi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Rize Valiliği, Rize Belediye Başkanlığı, Rize İl Özel İdaresi ile Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 6 kategoride düzenlenen yarışa, Kocaeli, Samsun, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinden 64 sporcu katıldı.

Pazar ilçesinden başlayıp, Rize Merkez Sahil Yolu üzerinde Mesut Yılmaz Parkı Önünde biten 37 km’lik yarışmada Master A Erkekler kategorisinde Yakup Kadıoğlu, Master B Erkekler kategorisinde Tarkan Kalaycıoğlu, Genç Erkekler kategorisinde Mustafa Erikçi, Büyük Erkekler kategorisinde Gökhan Hasta, Genç Bayanlar kategorisin de Hatice Yılmaz, Büyük Bayanlar kategorisinde Seda Karcı birinci oldu.

bisiklet1.20141030151944.jpg

Yarışta dereceye giren sporculara madalyanın yanı sıra birincilere 600 TL ikincilere 450 TL üçüncülere 300 TL para ödülü verildi.

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız