1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'dan Salarha'ya müdür olarak atandı
Pazar'dan Salarha'ya müdür olarak atandı

Pazar'dan Salarha'ya müdür olarak atandı

3 yıl Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda güreş antrenörü olarak görev yapan muharrem Palaoğlu, Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezine müdür oldu.

A+A-

Ramazan Yıldırım
Güreş antrenörü Muharrem Palaoğlu Salarha Sporcu Eğitim Kamp Merkezine müdür olarak atandı.

salarha2.jpg

3 yıl Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda güreş antrenörü olarak görev yapan muharrem Palaoğlu 150 yatak kapasiteli sporcu eğitim merkezini yönetecek.

salarha3.jpg

Geleceğin sporcularının yetişmesi için tecrübesini kullanacağını söyleyen Palaoğlu, “150 gencimizin kalabileceği yemek salonu, eğitim odaları, spor salonları ile mükemmel bir tesiste yönetici olmanın sorumluluğunu bilen birisi olarak en iyi hizmeti sunmaya çalışacağım. Tesisimiz, ilimizde yapılacak olan yarışmalarda sporcu konaklama tesisi olarak hizmet vermektedir.  5 yıldızlı otel gibi mükemmel bu yapıda her ayrıntılı düşünülmüş. Böyle bir tesiste çalışmanın gururunu yaşamaktayım. İnşallah büyük sporcular yetiştirip Rize’mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.

salarha1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum