1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'ın köylerinde yatırımları incelediler
Pazar'ın köylerinde yatırımları incelediler

Pazar'ın köylerinde yatırımları incelediler

AK Parti Pazar İlçe teşkilatı, Belediye Başkanı ve il genel meclisi üyelerinin de katılımıyla 5 köyde incelemede bulunuldu.

A+A-

Pazar’da Nurettin İnce Başkanlığındaki AK Parti Teşkilatı, Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da katılımıyla köy ziyaretlerine başladı.

koy4.20150129082526.jpg

Pazar Örnek, Kuzeyca, Şendere, Tektaş, Balıkçı köylerine yapılan ziyarete yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Recep Üst ve İl genel meclis üyeleri de iştirak etti.

koy2.20150129082542.jpg

Köylerdeki sorunları yerinde dinlemek, yapılan yatırımlar, 2015 ve sonrasında yapılacaklarla ilgili bilgi alış verişinde bulunmak için ziyaretleri sürdüreceklerini ifade eden İlçe Başkanı Nurettin İnce, “50 köy ve 10 mahallemiz mevcut olup, köylerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını yerinde ve sorunları yaşayan insanlardan, köyün muhtarından, köyde bulunan teşkilatımıza mensup köy başkanlarımızdan dinlemek ve bu sorunların üzerinden il genel meclis üyelerimizle birlikte projeler üretmek daha yararlı olmaktadır. İktidarımız zamanında ilçemize ve köylerimize yapılan yatırımlar küçümsenecek bir yatırım değildir. Bunu da biliyoruz ki insanların refah düzeyi yükseldikçe sorunlar ve ihtiyaçlar da çeşitlenerek artmaktadır. AK Parti teşkilatı olarak tüm köy ve mahallelerimizi gezerek sorunları yerinde inceleyerek çalışmalarımızı arkadaşlarımızla birlikte aldığımız bilgiler ışığında şekillendireceğiz. AK Parti ilçe teşkilatı, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye başkanı, il genel meclisi üyeleri, Kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle başkanları ve tüm gönüldaşlarımızla, birlik ve beraberlik içinde pazarın sorunlarını çözmek ve büyük projelere imza atmak için çalışmaktayız. Bu çalışmalarımıza halkımızdan destek istemekteyiz. İlçemizde ne kadar birlik beraberlik içinde olursak projelerimizin de o kadar rahat gerçekleşeceğine inanıyoruz. Çok kısa zamanda tüm mahalle ve köylerimizin sorunlarını yerinde dinleyeceğiz. Bu çalışmalarımızın özelde Pazar halkımıza genelde ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

koy1.20150129082602.jpg

koy3.20150129082624.jpg

koy5.20150129082634.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum