1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı Başkan Mehmet Bekiroğlu güven tazeledi
Pazarlı Başkan Mehmet Bekiroğlu güven tazeledi

Pazarlı Başkan Mehmet Bekiroğlu güven tazeledi

Küçükçekmece Kamyon, Kamyonet ve Minibüs Şoförler Esnaf Odası genel kuruluna tek liste olarak giren mevcut Başkan Rize Pazarlı Mehmet Bekiroğlu, delegelerden 4 yıllık görev için yetki aldı.

A+A-

Küçükçekmece Kamyon, Kamyonet ve Minibüs Şoförler Esnaf Odası genel kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kongreye tek liste olarak giren mevcut Başkan Rize Pazarlı Mehmet Bekiroğlu, delegelerden 4 yıllık görev için yetki aldı.

Kongrede konuşan Bekiroğlu, bütün katılımcılara teşekkür ederek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför esnafımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız” açıklamasını yaptı.

baskan5-001.jpg

“KAZANAN ESNAFIMIZ OLMUŞTUR”

Kongrede Divan başkanlığına İstanbul Esnaf Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz seçildi.

yntm4.jpg

Cennet Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede Mehmet Bekiroğlu bugüne kadar yaptıklarını anlattı, tüm katılanlara tek tek teşekkür etti.

yntm3.jpg

Tekrar başkanlığa seçilen Mehmet Bekiroğlu, “Bugüne kadar nasıl hizmet etmek için çalıştıysak bugünden sonra da aynı şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Bizler ekibiz, sorunlarımızı masaya yatırıp hep birlikte çözüm üreteceğiz. Kazanan esnafımız olmuştur. Tüm arkadaşlarımıza yönetim kurulu ve şahsım adına pazarlı hemşehrilerime teşekkür ederim.” dedi.

yntm-002.jpg

bskn2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum