1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı genç sporcu bronz madalya kazandı
Pazarlı genç sporcu bronz madalya kazandı

Pazarlı genç sporcu bronz madalya kazandı

Giresun'da yapılan turnuvada Pazarlı genç tekvandocu bronz madalya kazandı.

A+A-

MEB Okullar Arası Gençler Grup Müsabakalarında Pazar Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi, Pazar Kaçkar Jimnastik GSK sporcusu Anıl Hamdi Çatan, 3’üncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

tekv6-001.jpg

Giresun’da yapılan turnuvaya 2 sporcu ile katıldıklarını söyleyen Pazar Kaçkar Jimnastik GSK tekvando antrenörü Yaşar Azaklı, “20 ilden takımların katılımıyla Giresun’da önemli bir turnuvaya katıldık. 63 kiloda sporcumuz Anıl Hamdi Çatan 3’üncülük elde ederek bronz madalya kazandı ve kürsüye çıktı. Erzincan’da yapılan bir önceki turnuvada da 41 kiloda yıldızlarda Berkant Toprak Orsoğlu bronz madalya elde etmişti. Gençlerimizin tekvandoya olan ilgisi her geçen gün artarken bu madalyalar da hepimize büyük moral veriyor. Pazar’da Başar Telatar İş Hanı eski doktorlar sitesi üstünde Kaçkar Jimnastik Kulübü olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Tekvandoya ilgi duyan gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

tekv5-001.jpg

tekv4-001.jpg

tekv3-001.jpg

tekv2-001.jpg

tekv1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum