1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZARLI ÖĞRENCİ TEOG'DA TAM PUAN ALDI
PAZARLI ÖĞRENCİ TEOG'DA TAM PUAN ALDI

PAZARLI ÖĞRENCİ TEOG'DA TAM PUAN ALDI

Pazar Haberal öğrencisi Neslihan Üst, TEOG'da tüm soruları cevaplayarak Türkiye geneli ve Rize'de önemli bir başarıya imza attı.

A+A-

PAZAR53
Rize - Pazar - Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Neslihan Üst, Türkiye geneli merkezi sistemle yapılan 1. TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 700 tam puan aldı.

Rize’deki kamu okulları arasında tam puan alan tek öğrenci olduğu öğrenilen Neslihan Üst’ün Türkiye genelindeki bu başarısı; okulu, ilçesi ve Rize’de sevinçle karşılandı.

teog4.jpg

Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen törenle kendisine başarı plaketi verilen Neslihan Üst, bu dereceyi, düzenli ve tertipli çalışmaya borçlu olduğunu ifade ederek, “Öğretmenlerim ve okul idaresine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarıma düzenli çalışmayı, planlı olmayı öneriyorum. Ben televizyon da izledim, bilgisayar da oynadım; derslerime de çalıştım. Ama hepsi dozunda oldu. Günlük 4-5 saat çalıştım. Not tuttum, tekrar ettim, günlük olarak ders çalıştım; başarımı bunlara borçluyum.” dedi.

teog5.jpg

Baba Mustafa Üst ise Neslihan’in başarısının Pazar için önemli olduğunu ve diğer öğrenciler için de örnek teşkil edeceğini söyleyerek, “Elde edilen başarılar diğer öğrencilerimize de olumlu yansıyacaktır. Gönül isterdi ki ilçemizin eğitiminin yükselmesi için katkılar veren Sayın Kaymakamımız ve Milli Eğitim Müdürümüz de burada olup bu başarıyı tebrik etseler.  Bu başarının arkasından gelecek diğer başarıların teşvik edilmesi anlamında onları da burada görmeyi gönlümüz isterdi.” diye konuştu.

teog6.jpg

Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Sadık Hür de yaptığı açıklamada, “Okulumuz öğrencisinin Türkiye birincileri arasında olması ve il birinciliğini elde etmesinden mutluluk duyduk. Sayın Valimizin başlattıkları RENK Projesi kapsamındaki çalışmaların da bu başarıda tabii ki etkisi vardır. Öğrenciler arasında bir yarış olmuştur. Ancak Haberal Ortaokulu olarak biz yıllar önce bugünkü etüt sistemlerine çoktan başlamıştık. Bugün de o programları devam ettiriyoruz. Bundan sonra da öğrencilerimizin ilçemizi, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz” dedi. (Kaynak: pazar53.com)

teog3.jpg

teog2.jpg

teog1.jpg

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
29 Yorum