1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı şehit Dural adına Rize'de okul açılıyor
Pazarlı şehit Dural adına Rize'de okul açılıyor

Pazarlı şehit Dural adına Rize'de okul açılıyor

Sadece 68 öğrencinin alınacağı Şehit Erhan Dural Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında eğitime açılıyor.

A+A-

Kurucu Müdür Yaşar Keskin idaresinde 22 kişilik sınıflarda, eğitim koçluğu sistemi ile uzman rehberlik birimi desteğiyle YGS ve LYS hazırlıklarının 9. sınıftan itibaren planlanacağı okulda; Fen ve Sosyal Bilimler Projesi Programı uygulanacağı ifade edildi.

okul2-009.jpg

Tüm okullarda ortak okutulan 9. ve 10. sınıf derslerinden sonra, 11. sınıftan itibaren normal imam-hatip liselerine göre daha hafifletilmiş bir imam-hatip lisesi programının yanında, öğrencilerin yeteneklerine göre fen lisesi veya sosyal bilimler lisesi projesinin uygulanacak olması, öğrencilerdeki “üniversiteye hazırlanamam” kaygısını da ortadan kaldıracak.

okul1-008.jpg

Okulun içerisinde; büyük bir konferans salonu, cep sineması, sunu odası, bilgisayar-fen –dil laboratuvarları, çeşitli branş derslikleri, görsel sanatlar ve müzik atölyesi, mesleki eğitim odaları, z-kütüphane ve spor salonuna ek olarak ev ortamı sıcaklığında pansiyonun olacak.

mudurkeskin.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum