1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlılar'dan İstanbul'da renkli buluşma
Pazarlılar'dan İstanbul'da renkli buluşma

Pazarlılar'dan İstanbul'da renkli buluşma

İstanbul Pazarlılar Birliği Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenen program, hemşehrilerin buluşmasına sahne oldu.

A+A-

PAZAR53
İstanbul Pazarlılar Birliği Derneğinin düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik programı, Avrupa yakası Çağlayan Salon Figaro'da gerçekleştirildi.

Pazar Kaymakamı Selçuk aslan’ın onur konuğu olduğu programa, ilçeden iş adamları ve vatandaşlar katılırken, İstanbul ve çevresindeki Pazarlıların da iştirakiyle renkli bir etkinlik gerçekleştirildi.

paz4.20140421234335.jpg

Pazar’ın geniş tanıtım filmi, barkovizyon eşliğinde salondaki katılımcılara izlettirilirken, ilçenin sorunları, geleceğe dönük çalışmalar, Pazarspor’un şampiyonluğu ve birçok konuda bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi.

paz1.20140421234351.jpg

İstanbul Pazarlılar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Konan, geceye katılan Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’a teşekkür ederek bir de teşekkür plaketi verdi.

paz3.20140421234436.jpg

Konan, Pazarlılar olarak her zaman birlik ve beraberliklerini muhafaza etmek zorunda olduklarını da dile getirerek, “Uzun bir dönem bir araya gelemeyen hemşehrilerimizle kaynaşma ve hasret giderme adına düzenlemiş olduğumuz bu gecede bizlerle olan olamayan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde daha geniş katılımlı birlikteliklerde buluşacağımıza inanıyorum” dedi.

paz2.20140421234407.jpg

Programda Pazarlı sanatçılar; Kenan Erman, Mehmet Akardaş, Emre pehlivanlar ve Zeki Uçkan sahne alarak yöre türküleriyle geceye katılanları eğlendirdiler. (kaynak: pazar53.com)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum