1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarspor eşya piyangosu çekildi
Pazarspor eşya piyangosu çekildi

Pazarspor eşya piyangosu çekildi

Pazarspor'un düzenlediği eşya piyangosu çekildi. Grup Kargo ve Hülya Polat'ın da renk kattığı gece kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazarspor tarafından Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor salonu’nda gerçekleştirilen Eşya Piyangosu ve Müzik Eğlence Programına katılan Grup Kargo ile Hülya Polat, izleyenlere neşeli dakikalar yaşattılar.




Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen geceye Rize Valisi Kasım Esen, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Osman Keser, Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Garnizon komutanı Hakan Ordukaya, İlçe emniyet Müdürü Mustafa Kavruk ve davetliler katıldı.

Pazarspor'a katkı sağlayacak geceye katılan Vali Kasım Esen yaptığı konuşmasında Pazarspor’un alt yapısının sağlam olduğunu ifade ederek, “Bunun için sporda öncü ilçe olarak Pazar’ı seçtik. Sporu tabana yayılması için futbolun alt yapısı Pazar’da hazırlanacaktır. Çağdaş bir toplumun geleceği spordan geçer. Yediden yetmişe herkesin spor yapması gereklidir. Bunu Pazar’da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ise böyle muhteşem müzik şenliğine katılımın istedikleri gibi olmadığını belirterek, “Salonu dolduramadığımız için kendimi suçlu hissediyorum. Herhalde tanıtımını tam olarak yapamadık. Yine de muhteşem bir gece olduğu kanısındayım. Bu geceyi bize yaşatanlara ve katkıları olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tabiî ki en büyük destek yine sizler çay üreticileri olacaksınız. Yardım için tekrar sizin yanınıza geleceğiz” şeklinde konuştu.

Noter huzurunda yapılan çekilişte Renault Megane otomobil 5855 numaralı bilete isabet etti. No Frost Buzdolabı 5914, Plazma TV 6373 ve DVD kamera 3496 numaralı biletlere çıktı.

Gecede Pazarspor Suat Karabekir Eğitim Merkezi Halı sahasında düzenlenen futbol turnuvasında birinci olan Pazar Emniyet,

ikinciliği elde eden Esnaflar ve üçüncülüğü kazanan Kirazlık Çay Fabrikası takımlarına hediyeleri verildi.

Daha sonra sahne alan Hülya Polat, sevenlerine muhteşem bir konsser verdi.

Seyirciler tribünlerde halay çekti.

Piste inen Hülya Polat hayranları burada horon oynadılar.

Geceye katılan herkesin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Programın son bölümünde ise Grup Kargo sahne aldı.

Grup Kargo'nun seslendirdiği hareketli şarkılar salonda ritmi yükseltti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum