1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Samsun yolcusu
Pazarspor Samsun yolcusu

Pazarspor Samsun yolcusu

Pazarspor süper genç takımı yapılacak eleme gurubu maçlarına katılmak üzere bugün Samsun’a gitti. Mavi Beyazlılarda hedef Türkiye şampiyonluğu.

A+A-

Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’ni 64 puanla 2’nci sırada tamamlayıp, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Pazarspor Samsun Grubu’nda mücadele edecek. Mavi Beyazlılar maçları 4–6 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.
Türkiye Şampiyonası’nda takımlar 4’erli 8 grupta mücadele edecek. Pazarspor’un grubunda Antalya, Kasımpaşa ve Van Belediyespor bulunuyor.

Samsun’da eleme usulüne göre rakipleriyle karşılaşacak olan Mavi Beyazlıların ilk maçı 3 Mayıs’ta çekilecek olan kura sonucunda belli olacak. Eleme usulüne göre oynanacak müsabakalar sonrasında ilk maçını kazanan takım grup finalinde rakibini yendiği takdirde çeyrek finale yükselecek. Son 8 takım ise eleme usulüne göre oynayacak. Daha sonra federasyonun belirleyeceği ilde yapılacak karşılaşmada da Türkiye Şampiyonu belli olacak. Pazarspor teknik sorumlusu Yüksel Yelkenci, iyi bir kura çektiklerini belirterek, futbolcularına güvendiğini söyledi. (Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum