1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'UN ALTAY MAÇI DA RİZE'DE
PAZARSPOR'UN ALTAY MAÇI DA RİZE'DE

PAZARSPOR'UN ALTAY MAÇI DA RİZE'DE

Sahasındaki çim çalışmaları zamanında bitmediği için, evindeki maçlarını Rize'de oynamak zorunda kalan Pazarspor'dan taraftara Altay maçı çağrısı:

A+A-

Pazarspor, sahasının bakıma alınması nedeniyle bu haftasonu evinde oynayacağı Altay maçını da Rize Yei şehir Stadı'nda yapacak.

Maça Pazar'dan gitmek isteyen taraftarlar için kulüp tarafından araç kaldırılacak.

Konuyla ilgili Pazarspor Yönetim Kurulu tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Pazarsporumuz sezonun dördüncü maçında futbolun köklü kulüplerinden Altay ile karşılaşıyor. Sahamızda devam eden bakım çalışmaları nedeni ile müsabakayı Rize Yeni Şehir stadında oynuyoruz. Takımımızı sahada yalnız bırakmamak için Pazar ve çevre ilçelerdeki özellikle de Rize’deki tüm sporseverleri Pazar günü saat 16.00’da Rize Yeni Şehir Stadı’na bekliyoruz. Takımımızı desteklemek, onları yalnız bırakmamak için, 90 dakika boyunca takımımıza 12. adamın gücünü göstermek için 7’den 77’ye tüm hemşerilerimizi ve sporseverleri Rize Yeni Şehir Stadı’na bekliyoruz. Maç İçin kulüp tarafından karşılanan araçlar Saat 14.30′da Pazarspor Kulübü Sosyal Tesisleri önünden hareket edecektir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum