1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Polis ödülleri sahiplerini buldu
Polis ödülleri sahiplerini buldu

Polis ödülleri sahiplerini buldu

Polis Haftası etkinliklerinin finalinde öğrenciler arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarının birincileri ödüllendirildi.

A+A-

Naci GÜVEN - Türk Polis Teşkilatının 162. kuruluş yıldönümü münasebeti ile Pazar ilçesinde İlköğretim, lise ve dengi Okullar arasında düzenlenen “Polis” konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Yalçın Sezgin, Belediye Başkan Vekili Ekrem Kılıç ve Garnizon Komutanı Hakan Ordukaya tarafından verildi.

Şiir dalında birinciliği Vali Erdal Ata ilköğretim Okulu’ndan Tuğba Bal alırken, resim dalında Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu’ndan Emine Altun, Kompozisyon dalında ise Atatürk Lisesi’nden Tuğba Seferoğlu aldı. Ayrıca Türk Polis teşkilatının 162. kuruluş yıl dönümü kutlama pastasını Kaymakam Sezgin ve İlçe Emniyet Müdürü Kavruk beraber keserek öğrenci ve davetlilere ikram ettiler.

İlçe emniyet müdürü Mustafa Kavruk, hizmet aşkıyla görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “İlçemizde huzur ve asayişi sağlayıp halkın güven içersinde bir hayat sürdürebilmesi için zor ancak kutsal bir görevi üslendiğimizin bilincindeyiz. Tüm Polis personeli olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Türk ulusu polisine her zaman güvenip gerekli desteği veriyor. Bizim de her zaman olduğu gibi halka en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek birinci vazifemizdir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum