1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Profesöre maskeli saldırı
Profesöre maskeli saldırı

Profesöre maskeli saldırı

Trabzon’da dün gece meydana gelen olayda Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Yaşar Cinemre maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Aydın Üniversitesi Anadolu Meslek Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Programı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Cinemre, önceki gece Trabzon’un Söğütlü beldesindeki evine girerken, maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı.
Sağ bacağına tek kurşun isabet eden Cinemre’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, olay yerinde 3 boş kovan buldu. Cinemre ifadesinde, kimseyle husumetinin olmadığını söyledi.
Trabzon’un Akçaabat İlçesi Söğütlü Beldesi’nde dün gece meydana gelen olayda İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Yaşar Cinemre silahlı saldırıya uğradı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Cinemre, önceki gün hafta sonu tatili için geldiği memleketinde maskeli iki kişi tarafından evinin önünde saldırıya uğradı.

Kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla bacağından yaralanan Cinemre kaldırıldığı hastanede, “9 ay önce İstanbul’da bir kişi tarafından tehdit edilmiş, bir süre sonra da aracımın lastikleri bıçakla doğranmıştı. Şimdi de bacağımdan vuruldum. Kimseden şüphelenemiyorum” dedi. Önceki gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda maskeli oldukları belirtilen iki kişi Cinemre’ye yaklaşarak silahla 5 el ateş etti. Bacağına isabet eden kurşunlardan yaralanan Cinemre, hastaneye kaldırıldı. Saldırganların olay yerinden hızla uzaklaştığı belirtildi.
İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce Öğretim Programları Bölüm Başkanı olduğunu söyleyen Cinemre, “Benim hiçbir kimseyle problemim yok. Ancak bundan 9 ay önce İstanbul’da ankesörlü telefonla birisi tarafından tehdit edilmiştim. Ayrıca aracımın lastikleri de bıçakla doğranmıştı. Bu olaylardan sonra, aile içi meseledir diye savcılığa herhangi bir şikayette bulunmadım. Önceki günde hafta sonu talilimi memleketimde geçirmek için Trabzon’a geldim. Evimin tam önünde maskeli iki kişinin saldırısına uğradım. Bana 5 el ateş ettiler. Kimseyi teşhis edemedim. Durumu savcılığa ilettim, faillerin bulunmasını istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız