1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rafting Milli Takımı Rize'den
Rafting Milli Takımı Rize'den

Rafting Milli Takımı Rize'den

17-24 Mayıs 2009 tarihinde Bosna Hersek’te yapılacak olan Dünya Rafting Şampiyonası’na katılacak milli takım, Rizeli sporculardan oluştu.

A+A-

Muhammet ŞEREMET
Rafting Takımı oyuncuları Antrenör Erdoğan Buçan yönetiminde Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü Rafting Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanlarla finallere hazırlanıyor.

Rafting Milli Takım Antrenörü Erdoğan Buçan, Rize'nin seçkin kulüplerinden oluşan sporcularla Türkiye'yi Bosna'da en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceklerini söyledi.

1 Mayıs'ta Fırtına Vadisi'nde kampa gireceklerini kaydeden Buçan, Rafting Milli Takımı'nın Rize ilinden seçilmesine rağmen beklenen ilgi ve desteği göremediklerini söyledi.

DOKADAK'lı Milli Takım sporcusu Hamza Dereci ise yaptığı açıklamada Rize'de rafting sporunun bu noktaya gelmesi için büyük çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Hobi olarak başladığımız rafting sporunu uluslararası platformlara taşımaktan mutluluk duyuyoruz. Ancak, Rize'de Milli Takım kurulmasına rağmen beklediğimiz desteği henüz göremedik” dedi.

Bölgede uzun zamandır Rafting sporuyla adını duyuran sporcular şu isimlerden oluşuyor.
Takım Antrenörü:
Erdoğan Buçan (DOKADAK Spor Kulübü)
Sporcular:
Hamza Dereci (DOKADAK Spor Kulübü)
Yavuz Mehmetbaşoğlu(Çaykurspor)
Rıza Avcı(Çaykurspor)
Ahmet Avcı(Çaykurspor)
Turan Emniyet(Rize Belediyespor)
Kasım Karaali(Rize Belediyespor)
İbrahim Sarı (Rize Belediyespor)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız