1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Raşit Çetiner'in süresi 4,5 yıl oldu
Raşit Çetiner'in süresi 4,5 yıl oldu

Raşit Çetiner'in süresi 4,5 yıl oldu

Rizespor, 1 yılı opsiyonlu 2,5 senelik anlaşma yaptığı teknik direktörü Raşit Çetiner'le mukavelesini 4,5 yıla çıkardı.

A+A-

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, geçen hafta 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Raşit Çetiner'in sözleşmesini, 3 yılı opsiyonlu 4.5 yıla uzattı.

Kulüp basın sözcüsü Ulvi Süvarioğlu, hafta sonu sahalarında 4-1 yenildikleri Boluspor maçından sonra İstanbul'da yönetim kurulu ile teknik direktör Raşit Çetiner'in yaklaşık 4 saat süren bir toplantı yaptığını belirtti.

Toplantıda kulübün geleceğini tartıştıklarını ifade eden Süvarioğlu, ''Çaykur Rizespor'un geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak, spor akademisi oluşturmak, altyapıyı güçlendirmek için neler yapabileceğimizi ele aldık. Yeni bir yapılanma içerisinde hocamızın deneyimlerini daha uzun yıllara yayarak kendi değerleri ile var olan bir ekip oluşturmak istedik. Geleceği sağlam temeller üzerine kurulu Çaykur Rizespor oluşturmak için Sayın Çetiner'in 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık olan sözleşmesini hocamızın da onayı ile 3 yılı opsiyonlu olmak üzere 4.5 yıla çıkardık'' dedi.

Anadolu'nun en güçlü temellere sahip ekibini oluşturmaya çalıştıklarını kaydeden Süvarioğlu, ''Çaykur Rizespor'un son beş yılına bakıldığında 12 hoca ile çalışılmış. Bir çok futbolcu transfer edilmiş. Uzun vadede yapılması planlanan çalışmalar yapılamamış. Geleceği kazanmak adına bazı değişiklikler yapmamız gerekiyordu. Sancılı olacağını biliyoruz. Her zaman değişiklikler, yenilikler sancılı olmuştur. Ancak bunda kazanan Çaykur Rizespor ve Rize olacaktır'' diye konuştu.

Süvarioğlu, hafta sonu Diyarbakırspor ile zor bir maç yapacaklarını da belirterek, ''Diyarbakırspor maçı bizim için hayati derecede önem taşıyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Bunun bilinci içerisinde taraftarlarımızın sağduyulu olarak takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Raşit hocamıza ilk maçta destek olsunlar. Önümüzde zorlu bir dönem var. Bu dönemi camianın bütünleşmesi ile aşacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum