1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RAUF OĞUZ DAİRE BAŞKANI OLDU
RAUF OĞUZ DAİRE BAŞKANI OLDU

RAUF OĞUZ DAİRE BAŞKANI OLDU

Bürokraside Ardeşen rüzgarı esmeye devam ediyor. Ardeşenli Çayeli Özel İdare Müdürü Rauf Oğuz, daire başkanlığına getirildi...

A+A-

Çayeli Özel İdare Müdürü ve Ardeşen GSK Bayan Hentbol Takımı Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler Daire Başkanlığı görevine atandı.

Oğuz, memuriyet hayatına Ardeşen Kaymakamlığı bünyesinde 2000 yılında başladı. Ardeşen Kaymakamlığı bünyesinde 2012 yılına kadar Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Avrupa Birliği Proje Sorumlusu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Sorumlusu, AB ve Dünya Bankası Proje Denetçisi, AB ve Dünya Bankası Proje Koordinatörü, Birlik Müdür Vekilliği, Yazı İşleri Müdür Vekilliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü gibi görevlerde bulundu.

2012 yılında Hemşin Özel İdare Müdürlüğüne atanan Oğuz, son olarak Çayeli Özel İdare Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Oğuz ayrıca, 2008 yılında kurulan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün de Başkanlık görevini bugüne dek sürdürdü.

Oğuz’un Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler Daire Başkanlığı görevi ile birlikte Ardeşen GSK Başkanlığı görevini de sürdüreceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum