1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. REKTÖR YILMAZ'A GERİ DÖN ÇAĞRISI
REKTÖR YILMAZ'A GERİ DÖN ÇAĞRISI

REKTÖR YILMAZ'A GERİ DÖN ÇAĞRISI

İstifa eden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ı istifası geri almasını isteyen çok sayıda STK temsilcisi destek ziyareti başlattı:

A+A-

İstifa eden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ı istifası geri almasını isteyen çok sayıda STK temsilcisi Yılmaz’ı ziyaret ederek destek verdiler.

rekt3.jpg

Kendisine ait olmayan bir belgenin Basın İlan Kurumu üzerinden bir gazetede ilan edilmesine tepki gösteren RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, krize neden olan ilanın sorumlusu olarak görevden aldığı Rektör Yardımcısı Osman Karamustafa'yı işaret ederek demokrasinin önünü açma adına görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

rekt1.20130805154029.jpg

Yılmaz’ın istifasını açıklamasının ardından Rize Valisi Nurullah Çakır başta olmak üzere Rize’deki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Yılmaz’ı ziyaret ederek kararından vazgeçirmek istediler ve destek mesajları verdiler.

rekt2.jpg

rekt4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum