1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİMED Yönetimi görev dağılımı yaptı
RİMED Yönetimi görev dağılımı yaptı

RİMED Yönetimi görev dağılımı yaptı

Rize Medya Derneği (RİMED) ilk yönetim kurulu toplantısını Dedemin Bağı Restoranda gerçekleştirerek görev dağılımı yaptı.

A+A-

RİMED Başkanı Muhittin Sandıkçı başkanlığında yapılan toplantıda, geçtiğimiz bir aylık çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı. Derneğe katılımı gerçekleşecek olan yeni üyelerle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Sandıkçı, seçimin ardından yapılan çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi. Dernek yerinin belirlenmesi için gelinen noktaya anlattı. Bir ay içerisinde dernek üyelerine hizmet verecek olan lokalin açılışının gerçekleşeceğini ifade eden Sandıkçı, üye olan olmayan medya mensubu her kişinin bu lokalden yararlanabileceğini sözlerine ekledi.

rimed1.20140731190251.jpg

Dernekte görev dağılımı yapıldı. Dernek Başkan yardımcılığına Turgay Ayhan ve Mahir Polat Aşık getirilirken Genel sekreterlik görevine ise İbrahim Köroğlu seçildi.
Köroğlu’dan özel teşekkür-
Genel sekreter İbrahim Köroğlu, kendisine verilen görevden memnun olduğunu, Rize’nin bu derneğe sahip çıkmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bizim bu ortamda buluşmamızı sağlayan, gazetecilerin daha rahat bir çalışma ortamı sağlamaları için destek olan yakın akrabam Dedemin Bağı Et ve Balık lokantası sahibi Hakan Köroğlu kardeşime de teşekkür ediyorum. Rize’ye daha iyi hizmet edebilmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız