1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİMED'DEN ÜST DÜZEY ZİYARETLER
RİMED'DEN ÜST DÜZEY ZİYARETLER

RİMED'DEN ÜST DÜZEY ZİYARETLER

Rize Medya Derneği, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Belediye Başkanı Reşat Kasap ve İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'ya makamlarında nezaket ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

RİMED’de görev dağılımının yapılmasının ardından Başkan Muhittin Sandıkçı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Rize valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'ya ziyarette bulundu.

vali2.20140722142727.jpg

Başkan Muhittin Sandıkçı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Rize valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

vali1.20140722142758.jpg

Yazıcı, derneklerin önemli görevleri bulunduğunun altını çizerek, sivil toplum kuruluşlarının şehirlerin geleceğinde “olmazsa olmaz” olduğunu belirtti. Yazıcı, medya çalışanlarının da kamuoyunun aydınlatılması için önemli olduğunu ve kamu kurumları gibi gazetecilerin de tarafsız olması gerektiğini söyledi.

belediye1.20140722142823.jpg

Ardından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret eden RİMED yönetimi, dernek hakkında bilgi verdi. Kasap, çalışmalardan memnun olduğunu ve her zaman yapıcı eleştirinin şehirlerin gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.

emniyet4.jpg

Son olarak Rize emniyet Müdürü Adem Çakıcı’yı makamında ziyaret eden RİMED başkanı Sandıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, ilde yaşanan gelişmeler hakkında sohbet etti. Çakıcı, gazetecilerin polisler gibi zor görevler icra ettiğini, daha huzurlu bir şehir için hep birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

belediye5.jpg

Ziyaretler sonrası bir değerlendirme yapan RİMED Başkanı Muhittin Sandıkçı, temasların devam edeceğini, amaçlarının Rize’nin gelişimine katkı sağlayacak bir sivil toplum kuruluşunu oluşturmak olduğunu ifade ederek, büyüyen ve gelişen Rize’ye gazetecilerinde artık aktif olarak  proje ve fikir desteği sağlaması gerektiğini kaydetti.

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız