1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rıza Çalımbay'dan transfer sitemi
Rıza Çalımbay'dan transfer sitemi

Rıza Çalımbay'dan transfer sitemi

Rizespor'un hocası Rıza Çalımbay, yapılan takviyelerin yetersiz olduğunu belirterek en büyük hayalinin ise "Anadolu Şampiyonluğu" olduğunu açıkladı.

A+A-

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.
Çaykur Rizespor, WOW Football Center'da bir antrenman yaptı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana ülkesinden dönmeyen Tjikuzu katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Hasan Uğur, takımdan ayrı koşu yaptı.
 
Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, çok güzel şartlarda çalışmalarının devam ettiğini belirterek, sezonun ikinci yarısında hedeflerinin Çaykur Rizespor'u bulunduğu yerden kurtarmak olduğunu söyledi. Çaykur Rizespor'un ikinci yarıda başarılı olacağına inandığını kaydeden Çalımbay, "Çaykur Rizespor'un benim gönlümde ayrı bir yeri var. Çaykur Rizespor'a bir vefa borcum var. Çaykur Rizespor'un bana ihtiyacı vardı ve bende bu görevi kabul ettim. Çaykur Rizespor'u bulunduğu durumdan kurtarmak istiyoruz. Çaykur Rizespor'un daha iyi yerlere gelmemesi için hiçbir neden yok" dedi.
 
Takımı başarıya ulaştırmak için transfer yapmaları gerektiğini ifade eden Rıza Çalımbay, "Çok güzel bir ortamda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda bazı eksikliklerimiz var ve en büyük problemimiz bu. Takıma, forvet, orta saha ve defans bölgelerinde birer oyuncu transfer etmemiz gerek. Ancak takıma istediğimiz takviyeleri yapamadık. Maddi olarak durumumuz iyi değil ve ara transferde alınmak istenen iyi oyuncular çok pahalı oluyor. Takıma yapılacak futbolcu transferi dışında çalışmalarımız çok iyi gidiyor" diye konuştu.
Çalımbay, takım çalıştırmaya başlarken önüne 2 hedef koyduğunu ve bunlardan birini Denizlispor'u Avrupa Kupaları'na taşıyarak başardığını söyledi. Tecrübeli teknik adam 2. hedefinin ise Anadolu'dan şampiyon bir takım çıkartmak olduğunu ifade etti. Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor'da göreve başlarken, yönetimle bir görüşme yaptıklarını ve gelecek sezon üst sıralara oynayacak bir takım meydana getirmek için yönetimden söz aldığını kaydetti.
Çaykur Rizespor'un yeni transferi golcü oyuncu Zafer Biryol, ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Çok yoğun bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Antalya'da en iyi şekilde hazırlanarak lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Bende bundan sonra gollerimi Çaykur Rizespor için atacağım. Ne kadar çok gol atarsam, Çaykur Rizespor o kadar çok puan alır" şeklinde konuştu.
Tecrübeli futbolcu Erhan Albayrak da çalışmalarının çok iyi gittiğini belirterek, sezonun ikinci yarısına en iyi şekilde girmeyi hedeflediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum